Сервісне обслуговування РРО

Касові апарати, зареєстровані в державній фіскальній службі, повинні перебувати на сервісному обслуговуванні в сервісній організації. Це норма українського законодавства. Державна фіскальна служба не поставить на облік касовий апарат без договору на сервісне обслуговування. Такий договір можна укласти в нашому сертифікованому центрі сервісного обслуговування (ЦСО).

Послуги ЦСО, як правило, не є безкоштовними. Умови сервісного обслуговування в кожного ЦСО свої. Сервісний центр СТЦ-Істок надає своїм клієнтам виключно якісний сервіс, а це передбачає належне ставлення до фіскальної техніки. Ми максимально зацікавлені у безперебійній роботі касових апаратів та фіскальних реєстраторів наших клієнтів. Тому умови сервісного обслуговування в нашому ЦСО передбачають використання щомісячної абонплати. Основною особливістю цього типу сервісного обслуговування є безкоштовний ремонт та заміна запчастин при виході касового апарату з ладу. Плюс до всього, наші клієнти завжди можуть отримати кваліфіковані консультації наших фахівців щодо роботи касових апаратів або дотримання касової дисципліни.

Ще однією причиною наявності абонплати є необхідність оплати послуг інформаційного екваєра, організації, яка здійснює прийом та обробку електронних звітів для фіскальної служби України. Тепер усі сучасні касові апарати передають електронні звіти про продажі каналами інтернет-зв'язку. Налаштування для передачі звітів до податкової також здійснюють фахівці нашого сервісного центру.

Звертаємо вашу увагу, що при відрядній формі оплати ремонту касової техніки (як у багатьох ЦСО) користувач касового апарату може потрапити в неприємну ситуацію, пов'язану неякісним ремонтом. Відповідно клієнт не застрахований від повторного візиту до сервісного центру. Наша система сервісного обслуговування робить нас зацікавленими в нормальній безперебійній роботі фіскальної техніки.

Коментарі (0)

На даний момент коментарів ще немає

Ваш коментар

Ви відповідаєте на коментар

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння