Сьогодні ми розкажемо вам про контрольні браслети від торгової марки Zebra. 

Контрольні браслети Zebra

Під торговою маркою Zebra розроблено багато видів контрольних браслетів для різних видів середовищ, які можна друкувати на різних видах принтерів етикеток.

Браслети Z-Band для повсякденного використання.

Контрольні браслети Z-Band Fun - це недорогі браслети одноразового використання, які ідеально підходять для короткострокових заходів та атракціонів, таких як музичні концерти, виставки, сімейні центри та тематичні парки.

Контрольні браслети Z-Band Fun

На противагу браслетам Z-Band Fun компанія Zebra розробила контрольні браслети  призначені для багатоденного використання, які мають водостійку клейову основу, що ідеально підходить для курортних зон та аквапарків – Z-Band Splash.

Контрольні браслети Zebra Z-Band Splash

Використання прямого термодруку на контрольних браслетах має багато переваг. Вони можуть покращити враження та підвищити задоволення клієнтів, а також сприяти збору аналітичних даних. Одним із застосувань цих браслетів є безготівкові транзакції. Посиланням штрихкоду на цифровий гаманець клієнта можна сканувати контрольний браслет, щоб оплатити товари та послуги. Такі операції найкраще працюють на місцях, де носіння готівки може бути складним, наприклад, у санаторіях чи авкапарках. Цифрові транзакції зменшують ризики, пов'язані з носінням фізичних грошей або карток. Це допоможе збільшити витрати клієнтів та прискорити час транзакцій. 

Також, щоб підвищити задоволення клієнтів, безкоштовні предмети, заходи та акції можуть бути пов'язані з штрихкодами контрольних браслетів. Наприклад, клієнт може отримати безкоштовний подарунок при вході на захід. Штрихкод можна сканувати, а потім клієнт зможе отримати свій подарунок.

Сканування з браслетів Z-Band

Контрольні браслети Zebra дозволяють легко визначати дані про відвідуваність та рух клієнтів. Кількість сканувань штрихкодів у кожній області приміщення або на атракціоні надає корисні дані організації для розвитку, зростання та прийняття обґрунтованих рішень. 

Браслети TM Zebra можуть бути повністю персоналізовані з урахуванням потреб вашого бізнесу, контрольні браслети Zebra можуіть включати логотип вашего бізнесу, кольори та інші елементи фірмового стилю.

Браслети Z-Band для медичного використання.

Z-Band Direct на руці паціента

Як виробник принтерів для  браслетів Zebra ZD 510 HC  компанія Zebra дуже серйозно ставиться до ідентифікації пацієнтів. Компанія Zebra розуміє, що лікарні потребують міцного, комфортного та простого використання рішення для своїх пацієнтів, медичного персоналу та приймального відділення. TM Zebra постійно вдосконалює покриття наших контрольних браслетів, щоб зменшити вигорання від вологості та рідин для дезінфекції рук. Контрольні браслети Z-Band Direct були протестовані зовнішніми лабораторіями і оказалися в шість разів міцнішими, ніж найближчі конкуренти при тестуванні на вплив рідин для дезінфекції рук.

Контрольний браслет Z-Band Ultrasoft є найм'якшими на ринку, забезпечуючи комфорт пацієнтів без жертвування якістю. 

Крім того, в лінійці браслетів Zebra є рішення для найвимогливіших пацієнтів - немовлят та новонароджених контрольні браслети Z-Band Newborn та Z-Band Newborn Soft.

Ці браслети надійно тримаються на зап'ясті немовляти, залишаючи доступну для сканування область, щоб медсестри та акушери не турбували дитину при зчитуванні браслети. Зокрема, контрольний браслет Newborn Soft містить нейлон, який забезпечує максимальний комфорт для новонароджених і при цьому зберігає високу міцність.

браслети Z-band newborn

Додатково в лінійці Zebra Z-Band є контрольні браслети Comfy Cuff  - е регульована подушечка, призначена для зручного закріплення.

Інші браслети, створені спеціально для зручності використання у пологових відділеннях - це контрольні браслети Z-Band Ultrasoft Maternity ID, які друкуються одним браслетом для матері та двома браслетами для дитини в одному наборі. Це дозволяє одночасно означити матір та дитину з одного набору контрольних браслетів, підвищуючи безпеку пацієнтів та забезпечуючи зручність для медсестер і акушерів.

Багато з наших інших контрольних браслетів також доступні у розмірі для немовлят, включаючи Z-Band Direct, Z-Band Ultrasoft та Z-Band Fusion. 

Браслети TM Zebra можна друкувати як на спеціальному обладнанні – принтерах для друку браслетів серії ZD510 так і на будь-якому принтері для етикеток.

Замовити контрольні браслети Zebra Z-Band ви можете на сайті в нашому інтернет-магазині або звернувшись до відділу продажу за телефонами на сайті.

Автори статей
Данило

Експерт з маркування та складської автоматизації.

Коментарі (0)

На даний момент коментарів ще немає

Ваш коментар

Ви відповідаєте на коментар

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння