Программа для подключения кассового аппарата Dial 510 купить в интернет-магазине СТЦ-Исток Харьков

Програма для підключення касового апарату Dial 510

Dial 510
750 грн

Увага!

Вартість вказана за ліцензію для ОДНОГО касового апарату

Консультації та замовлення:

  +38 057 744 04 39

  +38 067 737 86 82

  +38 099 286 74 99

Техпідтримка та сервіс:

  +38 057 744 04 39

  +38 067 578 99 97 «STC-Istok» Viber Contact

 

Нова версія програми DIAL 510 для підключення до касового апарату ІКС

Програма Dial 510 є доопрацьованою версією відомої програми GSM - Dial. У зв'язку з виходом на ринок України касового апарату IKC-M510 з'явилася можливість підключити апарат до дротового інтернету. Це набагато спрощує комутацію обладнання та підвищує надійність та швидкість передачі даних. Тепер у магазині можна розмістити кілька касових апаратів та оперативно отримувати звіти про продаж в електронному вигляді.

Важливо! Програма Dial-510 не є обліковою системою. Її призначення полягає в тому, щоб передати через інтернет дані з касового апарату в комп'ютер і назад. Це дешевий та надійний інструмент для синхронізації даних між касовими апаратами та електронною бухгалтерією.

Режими роботи програми Dial-510:

  • Через дротовий інтернет. Якщо на торговому об'єкті є дротовий інтернет, касовий апарат підключається через вбудований Ethernet-порт. Це найбільш популярний спосіб, який дозволяє заощадити кошти, не придбана модель апарата із вбудованим GPRS-модемом.
  • Через мобільний інтернет. Якщо на торговому об'єкті немає дротового інтернету, для передачі даних можна використовувати мобільний інтернет. Для цього в касовий апарат встановлюється СІМ-картка мобільного оператора і дані передаються через GPRS-канал. Однак модифікація апарату IKC - M510 з вбудованим GPRS - модемом коштує дорожче.
  • Через USB-порт. Якщо комп'ютер з обліковою системою знаходиться поруч із апаратами, то для їх підключення можна використовувати звичайний USB-порт.

Комплексна автоматизація торгівлі на базі касового апарату:

Компанія СТЦ - Виток уже багато років займається автоматизацією торгових об'єктів за допомогою касових апаратів. Ключовим та найефективнішим рішенням є автоматизація на базі програми Dial 510. Завдяки цьому рішенню, вся облікова інформація, з касових апаратів встановлених на торгових місцях, через інтернет, оперативно надходить до бухгалтерії підприємства. Ми реалізуємо весь спектр обладнання, програмних модулів та послуг для комплексної автоматизації Вашої торгової діяльності.

Додаткові матеріали про програму DIAL 510:

  • Інструкція з налаштування програми
  • Стаття "Касовий апарат на варті розрахункових операцій"
  • Що входить до складу рішення Dial – 510

Можливо вам також сподобається

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння