МініСофт Комерція Магазин

Програмне забеспечення МініСофт Комерція Магазин

ms_shop_1
3 200 грн

🏪Види бізнесу: Мінімаркет, Супермаркет, Магазин, Аптека
📑Версії ПО: 1 користувач / 2 користувача / Мережева

Версія ПЗ

Консультації та замовлення:

  +38 057 744 04 39

  +38 067 737 86 82

  +38 099 286 74 99

Техпідтримка та сервіс:

  +38 057 744 04 39

  +38 067 578 99 97 «STC-Istok» Viber Contact

 

Сімейство програм "МініСофт Комерція Магазин" - програмний комплекс для автоматизації магазинів

Призначення програм - автоматизація оперативного фінансового обліку і керування закладами роздрібної торгівлі, закладів громадського харчування і послуг.

Основні задачі ПЗ Програма "МініСофт Комерція" вирішує такі класи задач:

  1. повний облік товарів і послуг (наявність і рух товарів, групування по категоріях, типам документів і звітам);
  2. повний облік готівкових і безготівкових коштів об'єкта, ведення розрахунків з постачальниками й операційних витрат;
  3. ведення бази клієнтів і гнучке формування системи їх лояльності; здійснення контролю дій персоналу.

Програма поєднує в собі повнофункціональність і простоту використання, легкість впровадження і широкий спектр обладнання, повний контроль і керування як ресурсами, так і діями персоналу об'єкту автоматизації. Купуючи продукт сімейства "МініСофт Комерція Магазин", ви отримаєте потужний і доступний інструмент керування і контролю, а також зручну і дружню програму для щоденного використання персоналом.

Програми сімейства "МініСофт Комерція" дозволяють використовувати в роботі широкий спектр торговельного обладнання: сканери штрихкоду, принтери чеків и принтери етикеток, електронні ваги, картридери, грошові скриньки та інше.

Програма обліку для магазину МініСофт Комерція Магазин може використовуватися як фронт-офіс при автоматизації мережі магазинів (як бек-офіс може використовуватися велика програма обліку, наприклад, 1С:Підприємство).

Для магазинів, підприємств громадського харчування та інших закладів, яким згідно вимог законодавства необхідне застосування фіскальних пристроїв, у програмах передбачена можливість використовувати різноманітні РРО: фіскальні реєстраторі (більшість моделей усіх виробників України) або касові апарати (ЕККА). Взаємодія з ЕККА здійснюється за допомогою спеціальної програми, що використовує спільну базу даних. Також в програму добавлена можливість взаємодії з програмними РРО, які можуть формувати електронні фіскальні чеки та здійснювати їх відправку на сервер податкової служби. В програму добавлена можливість зчитування ШК з акцизних марок алкогольних товарів та їх друк у фіскальний чек, як і друк у чек коду УКТ ЗЕД, штрих-коду товару.

Захист даних.

Програми сімейства поєднують високу надійність зберігання даних та високий їх захист. Система розмежування прав користувачів дозволяє налаштувати можливості кожного користувача доступу до певних даних програми. Наприклад, продавець-касир у програмі може робити єдину операцію – формування чека під час продажу товарів – і жодних інших дій він зробити не може. Правильне встановлення програми дозволить вирішити питання захисту даних та від інстанцій, що перевіряють.

Дистанційне керування та доступ.

Існує та широко використовуються нашими клієнтами можливість дистанційного керування магазином або кафе по інтернету.

Розробка додаткового функціоналу.

Можлива розробка функціоналу, що враховує специфіку діяльності клієнта за індивідуальним технічним завданням.

Системні вимоги до комп'ютера.

Програмні продукти МініСофт відносяться до малоресурсних програм - і не вимагають спеціальної потужної комп'ютерної техніки. Тому мінімальні системні вимоги до ПК - це конфігурація ПК, що забезпечує стабільну роботу версії ОС Windows, починаючи від Windows XP SP3 і вище.

Можливо вам також сподобається

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння